Massage brikse. Massagebrikse

Massagebrikse: Find din næste massagebriks eller massagestol her

Massage brikse

Vores kundesegment rækker vidt eksempelvis:. Vi samarbejder med forskellige kvalitetsbevidste leverandører, blandt andet verdens største producent, der producerer mere end 70. Hvorfor købe en massagebriks Man køber typisk en massagebriks, fordi at man enten forventer at bruge den meget privat, eller evt hvis man er i gang med eller overvejer at starte et massage firma. De er alle nøje udvalgt, så de lever op til vores høje krav om kvalitet og funktionalitet. Der findes utallige bud på,.

Next

Hjem

Massage brikse

Stort udvalg af massagebrikse Hos Altermed forhandler vi mange forskellige slags massagebrikse. Massagestole får fra et par tusinde kroner for de mest simple modeller og helt op til over 50. Brugt massagebriks Du kan altid overveje at købe en massagesbriks som er lettere brugt. Det er vigtigt at massagestolen kan indstilles så den både er behagelig for massageklienten og behandleren. Hertil kommer at den er praktisk at opbevare og transportere rundt til andre steder.

Next

Massagebriks Seem Hvid

Massage brikse

Massage brikse Der findes mange forskellige massage brikse. Den Transportable massage briks kan oftest indstilles i højden og vejer ikke mere end 10 — 20 kg Den stationære massage briks har ofte et elektrisk løfte system som gør at behandleren kan hurtigt kan justere højden massage briksen. Det bredde program af transportable brikse må regnes for at være det største i Skandinavien. Det er dog meget normalt, at man ikke føler sig særlig øm, når massagen er slut. Derimod føler mange sig meget lette og veludhvilede. Her på siden kan du findes transportable brikse med træstel eller aluminiumsstel.

Next

Massagebrikse: Find din næste massagebriks eller massagestol her

Massage brikse

Tranportable massagebrikse giver mere gulvplads Den transportable briks er ikke kun god til dig, der bevæger dig hen, hvor patienterne er. Behandlingen kan lindre muskelsmerter, stimulere blodcirkulationen, afhjælpe tør hud og øge tilstrømningen til lymfeknuder, samtidig med at den beroliger og opløfter sindet. Du kan udføre behandlinger eller tilbyde massage hjemme hos dine patienter. Hør mere om vores massagebrikse Ønsker du yderligere informationer omkring vores massagebrikse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 91 20 96. Massage er perfekt, når du trænger til at slappe af og lette din stress i slutningen af en travl dag.

Next

Hjem

Massage brikse

Formålet med en afstressende oliemassage er at få dig væk fra hverdagens trummerum for en stund, så du kan få stresset af til afslappende musik i en hyggelig og beroligende atmosfære. Ønsker du 4-kantet eller ovale brikse - skal briksen have træstel eller metalstel - alle brikse er lavet i høj kvalitet og er nemme at indstille i højden. For at opnå den bedst mulige massage bruger vi både hænder, albuer, fødder og knæ. Så kan det for mange være en fordel, at briksen kan klappes væk og stilles til side. Med en grundig forståelse for muskulaturen arbejder vi fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter samtidigt med at massagen virker forebyggende mod dagligdagens slid på kroppen.

Next

Transportable

Massage brikse

Oriental Massage i Viborg har parkering tæt på, helt ny-istandsatte flotte lokaler. Det er blevet mere og mere udbredt at man kan få massage i ens eget hjem. De hjælper dig også gerne, hvis du har problemer med at foretage en bestilling. Vi bestræber os hele tiden at følge med udviklingen, både med kvalitet, design, sortiment og pris. Den Transportable massage brikse kan foldes sammen og bruges oftest af massøre som tager ud til kunderne.

Next

Massage brikse

Massage brikse

Vi har massagebrikse i mange forskellige farver og designs, hvilket gør det muligt at vælge lige præcis den massagebriks, der passer ind i din klinik. Alt efter behandlingen kan det være nåle til akupunktur, dine hænder til massage eller noget lignende. Og kan den justere, så du har den korrekte arbejdsstilling? Vi forhandler over 20 modeller af både transportable massagebrikse og elektroniske massagebriks og et mindre udvalg af stationære massagebrikse. Her kan massage stolen gøre nytte. Sidst, men ikke mindst har massagen en forebyggende og helbredende virkning og tilfører kroppen sundhed og energi. Hertil er det en nødvendighed at massøren selv har en transportabel massagebriks med, som er nem at flytte rundt med, og som kan klappes sammen, så den fylder mindst muligt. Det kan også være, at du tilbyder flere forskellige behandlinger på de samme få kvadratmeter.

Next

Massagebrikse: Find din næste massagebriks eller massagestol her

Massage brikse

Massagebrikse findes i et utal af størrelser, udformninger og priser. En behandlerbriks er den bedste kvalitet, og ofte udført i meget solidt og slidstærke materialer. Priserne på siden er vist i cirka kroner priser - på web-shoppem handler du i euro. Her på bloggen kan du læse meget mere om de mange typer af massagebrikse, både hvad angår beskrivelser af de mest og anmeldelser af de mest alm briks mærker. Godt arbejde med transportabel massagebriks Når du skal i gang med en behandling, hvad er så dit vigtigste arbejdsredskab? Begge er stabile, lette at rengøre og nemme at justere.

Next